Technikai információk

Shoprenter

Shoprenter API felhasználó létrehozás

A Shoprenter admin felületén a "Beállítások -> Integrációk -> API beállítások" oldalon tudod megadni a Kefix felhasználót:

Shoprenter árszinkronizáláshoz szükséges "Egyedi terméktulajdonságok" létrehozása

1. lépés

A Shoprenter admin felületén a "Beállítások -> Termék beállítások -> Egyedi terméktulajdonságok" oldalon kattints az "Új hozzáadása" gombra.

Ezeket az értékeket add meg:
        Szöveges azonosító: kefix_kat
        Típus: Szöveg (választólista)
        Fontosság: rejtett
        Kategória oldali megjelenés: nem
        Címke: kefix_kat

2. lépés

A "Választható értékek" fülön add meg az értékeket, amire majd árképzési szabályokat fogunk létrehozni a Kéfixben. Pl. ha azt szeretnéd, hogy a "kerékpár" terméktulajdonságú termékek-re 10% kedvezményt számoljunk a beszállító által megadott ajánlott fogyasztói árból, akkor hozd létre a kerékpár értékét a kefix_kat tulajdonságnak, és állítsd be a webáruház termékeit, ahol szeretnéd a 10%-os kedvezményt!

3. lépés

Hogy ne jelenjen meg a kefix_kat tulajdonság a publikus webshop felületen a Beállítások > Termék beállítások > Szűrő beállítások oldalon a "Szűrő dobozok" fülön töröld a kefix_katot!

UNAS

UNAS API felhasználó létrehozás

Beállítások -> Külső kapcsolatok -> API kapcsolat oldalon a "API kulcs alapú azonosítás fülön" hozz létre egy új api kulcsot úgy, hogy a "getProductDB", "setProductDB" mezőt is pipáld ki!

UNAS árszinkronizáláshoz szükséges "Egyedi terméktulajdonságok" létrehozása

Hozz létre egy "kefix_kat" (ékezet nélkül, végig kisbetűvel) termék tulajdonságot a Beállítások -> Termék adatok -> Termék paraméterek oldalon. Ezeket az értékeket add meg:
        "Értékkészlet" típus
        Termék oldalon megjelenhet: nem
        A termék adatbázis exportban szerepeljen: igen
        Paraméter neve: kefix_kat
Az Értékkészlet megadása blokkban add meg az értékeket, amire majd árképzési szabályokat fogunk létrehozni a Kéfixben. Pl. ha azt szeretnéd, hogy a "kerékpár" terméktulajdonságú termékek-re 10% kedvezményt számoljunk a beszállító által megadott ajánlott fogyasztói árból, akkor hozd létre a kerékpár értékét a kefix_kat tulajdonságnak, és állítsd be a webáruház termékeit, ahol szeretnéd a 10%-os kedvezményt!

Kéfix FTP elérés

        FTP szerver: testbike.hu
        SSL kapcsolat!
Pl.: Total Commander új FTP kapcsolat panelen így tudod beállítani az SSL kapcsolat: