UNAS vagy ShopRenter integráció, webáruház készlet- és árszinkornizáló, automata termék import alkalmazás

Nyerj több elégedett vásárlót, és kerüld el azt a kellemetlen helyzetet, hogy olyan terméket rendelnek tőled, amit nem tudsz szállítani!

A Kéfix egy olyan alkalmazás amely a beszállítóid, nagykereskedői partnereid által megosztott készlet- és árinformáció adatfile-okat feldolgozza, és az előre definiált szabályaid szerint frissíti webshopodat!

INGYENES új beszállító / nagykereskedő beállítás! *

4 ok, amiért érdemes a Kéfixet választani

1. Nem tudnak olyan terméket rendelni webáruházadban, ami nem elérhető számodra
Nincs kellemetlenebb helyzet, mikor egy vásárló a vágyott terméket nálad szerette volna megvásárolni, de nem tudod kérését teljesíteni.

2. Munkaidőt spórolsz vele
Még a leggyorsabb, legügyesebb kollégádnak is naponta 10-20 percet vehet igénybe a webáruházad készletének és árainak frissítése! Biztosak vagyunk benne, hogy mással is tudna foglalkozni a munkatársad!

3. Testre szabható
Szinte bármilyen nagykereskedelmi partnert bármilyen internetes csatornáját (emailben küldött, webről letölthető, FTP-n elérhető) és bármilyen formátumát (CSV, TXT, XLS, XML) támogatjuk, és térítésmentesen felkonfiguráljuk!

4. A saját raktárkészlet kezelő szoftveredből is tudunk frissíteni
Miért ne frissülne a boltodban levő készletinformáció is a webáruházadban naponta többször? Ha elfogyott valami az üzletedből, az változzon meg hamarosan a Shoprenter vagy Unas webáruházadban is! (a raktárkezelőd Kéfix kompatibilitássá tétele térítésköteles)

Gyakran ismételt kérdések

Feltölti a termékleírásokat is a Kéfix?
Sajnos csak a termék árát, akciós árát, és elérhetőségét frissítjük.

Mit kell beállítanom a webáruházamban, hogy tudjon szinkronizálni a Kéfix?
  1. Létre kell hoznod egy API felhasználót a Kéfixnek. Erről bővebb információt itt találsz »
  2. A webáruáhzadban levő cikkszámoknak meg kell egyeznie a nagykereskedő által használt cikkszámmal. Ha ez nem egyedi azonosító, akkor használhatsz vonalkód számot is!
  3. Ha különböző termékekre, különböző akciós árakat szeretnél meghatározni, akkor létre kell hoznod egy rejtett terméktulajdonságot. Erről bővebb információt itt találsz »

Be tudom állítani egy nagykereskedés különbözö termékeinek árát eltérő kedvezménnyel?
Igen, csak meg kell adnod a webáruházadban a termékenek a "kefix_kat" rejtett terméktulajdonságot, és az ott beállított címkéknek megfelelően lehet egyedi árképző szabályokat definiálni! Erről bővebb információt itt találsz »

Mi történik ha egy cikkszám több nagykereskedésnél is megegyezik?
A Kéfix csak azokat a készletinformációkat módosítja, amiben 100%-ig biztos, azaz az ilyen többszörös cikkszámos termékeket nem frissíti!

Mit jelent pontosan az "új vagy kikerült termékek listázása a beszállítónál"?
Ezen az oldalon nyomon lehet követni, hogy egy beszállítónál mely cikkszámú termékek kerültek ki végleg a beszállítónál, vagy mely új termékeket listázta be. Ez hasznos lehet, hogy megtudjuk mely termékeket törölhetünk végleg webshopunkból, vagy mit vigyünk fel!

A saját raktárkészlet kezelő szoftveremet is tudja szinkronizálni a webshopommal a Kéfix?
Igen! Erre is van lehetőség, akár más raktár készlet mezőt frissítve a webshopban!

Mely nagykereskedéseket támogatja a Kéfix?
A legtöbb beszállító készlet adat állományát alapértelmezés szerint tudja kezelni a Kéfix. Egy úgy nagykereskedést térítésmentesen beállítunk (amelyek állományát a Kéfix fel tudja dolgozni)!

Mely kerékpáros nagykereskedéseket támogatja a Kéfix?
Bike Logistics, Bikefun, BikeTrade97, Csepel, Gepida, Hauser, Kellys, Kerékpárwebshop.eu, Neuzer, Pacific Cycles, Paul Lange Hungary csepeli raktár, Paul Lange Hungary stuttgarti raktár, Velobike

Képernyőmentések
* amely beszállító adatállományát alkalmazásunk le tudja tölteni, és fel tudja dolgozni!